miercuri, 6 octombrie 2010

SONYA SKIN CARE


Sonya Colour Collection – singura colectie de machiaj din lume pe baza Aloe vera – care face pielea sa se simta tot atat de bine precum o face sa arate, asigura concomitent efect de ingrijire si de make-up. Combinatia sa unica de ingrediente naturale cuprinde gel stabilizat de Aloe vera, vitamine antioxidante, extracte marine si vegetale cu actiune cutanata protectoare, calmanta si nutritiva. Aceasta colectie minunata contine o bogatie de culori si nuante, in raport cu fiecare coloratie cutanata. Cu Sonya orice capriciu poate fi indeplinit, deoarece versatilitatea ei permite cu usurinta schimbarea look-ului de zi cu cel de seara! Asadar, nu mai cauta alte solutii! Las-o pe Sonya sa te învete cum sa arati minunat!

- ALOE PURIFYING CLEANSER - Un produs remarcabil de curatare a tenului, cu aloe si extracte din fructe, este special creat pentru a îndeparta cu blândete urmele de machiaj si impuritatile, fara sa usuce pielea. Aloe purifyng cleanser îti va lasa fata catifelata, proaspata si curata.

-ALOE CLEANSING EXFOLIATOR - Datorita continutului bogat in aloe si particulelor naturale de jojoba, acest exfoliant bland curata in profunzime, reprezentand combinatia ideala care iti va lasa pielea moale si catifelata. Aloe este factorul de hidratare perfect, iar particulele de jojoba sunt responsabile pentru curatarea in profunzime a pielii tale.

-REFRESHING TONER - contine extract de ceai alb si agenti de hidratare vitali pentru mentinerea sanatatii pielii tale.

-BALANCING CREAM - Bogata in Aloe Vera, extracte revitalizante si agenti hidratanti de exceptie, Sonya Aloe alancing Cream mentine nivelul optim de hidratare a pielii, precum si frumusetea tenului.

-DEEP MOISTURIZING CREAM - Extractul din scoarta de pin combate radicalii liberi pentru a ajuta la pastrarea si imbunatatirea continutului de colagen al pielii - una dintre cele mai bune metode pentru a contracara semnele de imbatranire.

-ALOE NOURISING SERUM - cu extract de ceai alb pastreaza si împrospateaza nivelul de hidratare a pielii tale, mentinându-i aspectul tânar cât mai mult timp. Formula sa usoara este atât de fina, încât aplicarea devine o joaca de copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu