miercuri, 6 octombrie 2010

BAUTURI ALOE VERA


Bucurati-va de binefacerile oferite de ALOE VERA sub forma celor patru variante de gel proaspat,stabilizat. Ingredientul principal al acestor produse este gelul de Aloe vera, supliment nutritiv pretios al unei diete sanatoase. Consumati zilnic una dintre aceste bauturi pentru a imbunatati digestia si absorbtia substantelor nutritive, pentru a spori cantitatile de vitamine, minerale si aminoacizi prezente in dieta dumneavoastra, pentru a avea un mod de viata sanatos. 

 10 MOTIVE pentru care ar trebui sa consumi zilnic bauturile cu Aloe Vera:

1. Un tonic general pentru o buna sanatate

2. O sursa utila de vitamine

3. O sursa utila de minerale

4. Proprietati anti-inflamatorii

5. Ajuta activitatea antivirala

6. Creste activitatea fibroblastilor

7. Efect pozitiv asupra pielii

8. Efectul pozitiv asupra florei intestinale

9. Ajuta la o digestie sanatoasa

10. Efectul pozitiv asupra intestinului

 

-ALOE VERA GEL - Imaginati-va ca beti dintr-o frunza de Aloe din care tocmai ati taiat o felie! Direct din planta! Gelul stabilizat de Aloe Vera este cu adevarat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea! Miraculoasele frunze de aloe contin peste 75 de factori nutritive si peste 200 de compusi activi, dintre care: 20 minerale (calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, selenium, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Acest gel, ce contine forma stabilizata de aloe este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie.

Efecte generale: - Imuno-stimulator: da un urias impuls sistemului imunitar, crescând rezistenta organismului. - Detoxifiant: ajuta la detoxifierea organismului pâna la nivel celular. - Regleaza metabolismul si in acelasi timp curata si alimenteaza organismul cu cele mai importante si indispensabile substante nutritive, previne depunerea calciului pe articulatii, stimuleaza regenerarea tesuturilor în afectiuni ale pielii. - Imbunatateste starea fizica si psihica fiind în acelasi timp si un Hepatoprotector, Astringent, analgezic, Antiinflamator, antibacterian, antiviral, germicid, fungistat, antihelminric - Contracareaza reactiile adverse ale chimioterapiei - Este cel mai bun "pansament gastric", contribuie la restabilirea florei bacteriene digestive
Recomandare: Se recomanda in cure de minimum 3 luni cate 60 - 80 ml de 1-2 ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa. Poate fi consumat si timp de 6-12 luni pentru un efect mai puternic si permanent. A se agita înainte de folosire.
CONTINUT
1 litru


-ALOE BERRY NECTAR - Produsul contine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii si enzimele aflate in Aloe Vera Gel, la care se adauga binefacatorul suc de mere si de merisor. Merisorul este recunoscut pentru efectul antiseptic asupra tractului urinar si furnizeaza o cantitate insemnata de vitamina C, fiind concomitent o sursa naturala de picnogenol - un antioxidant puternic important pentru mentinerea calitatii colagenului.
Sucul de mere este important pentru continutul in vitamina A si C, potasiu si pectina. Produsul se poate consuma ca atare sau in timpul meselor. Aroma sa delicioasa, complet naturala, este data de afine proaspete si mere bine coapte. Pentru a fi in egala masura pe placul adultilor si al copiilor, s-a adaugat fructoza (un zahar natural din fructe). 

- ALOE BITS N'PEACHES - Produsul poseda un gust extrem de placut si ne bucura cu toate calitatile gelului stailizat de Aloe Vera. Contine fragmente de Aloe Vera si suc de piersici bine coapte. Un preparat savuros! De mii de ani, oamenii din intreaga lume au intrebuintat Aloe Vera pentru mentinerea sanatatii. Prin adaos de piersici, gelul de aloe primeste carotenoide si devine mai valoros, deoarece acestea au rol antioxidant si reprezinta sursa de vitamina A, indispensabila sistemului imunitar.
  Aceasta bautura contine multe ingrediente importante pentru sanatate, fiind cu adevarat o bautura cu gust excelent, mai ales daca se adauga suc de fructe si gheata! Bucurati-va de gustul delicios pe care natura il ofera cu marinimie, in orice moment al zilei! 

-FOREVER FREEDOM - In formula produsului, gelul stabilizat de aloe vera cu gust placut de portocala este combinat cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Am adaugat sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si bunei functionari a articulatiilor. Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajului, ce actioneazã ca un "tampon fata de socuri". De asemenea, ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare unui cartilaj sanatos, ceea ce duce la uzura articulatiei.
Produsul asigura cantitatile recomandate în mod obisnuit de sulfat de glucozamina (1500 mg), sulfat de condroitina (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C la o doza de 120 ml.
In combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM constituie prima linie de aparare fata de deteriorare. La fel ca în alte produse FLP, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!


-ALOE BLOSSOM HERBAL TEA - este un amestec de produse vegetale si condimente preparat intr-un mod special pentru a conferi un gust delicios si o aroma bogata. Lipsit de cofeina, el a fost astfel formulat, incat sa dea totusi senzatia de revitalizare. Fie ca se bea fierbinte, fie ca se adauga cuburi de gheata, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat si este simplu de preparat. Acest produs international combina ingrediente alese cu mare grija din China, Jamaica, Egipt, America si India. Scortisoara reconfortanta, coaja de portocala si cuisoarele confera un gust placut de fructe, alaturi de piment si ghimbir pentru a calma. Combinat cu boboci florali de aloe culesi de pe plantatiile noastre, acest ceai reconfortant si sarac in calorii este inclus in programul "Forever Lite" de monitorizare a greutatii corporale, ceea ce ne onoreaza. 

-FOREVER ALOE 2GO - Cu siguranta apreciati calitatile produsului Aloe Vera Gel, precum si dulceata, gustul placut, valorile CARO din Pomsteen Power (din rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si extract din seminte de struguri)!
Forever Living Products a selectat tot ce este mai valoros in aceste produse, realizand o bautura convenabila ambalata, oricand la indemana. Forever Aloe2Go poate fi consumat oriunde si oricand: la birou, la drum, in masina. Luati un plic, rupeti-l in locul indicat si va veti bucura de beneficiile celor doua bauturi nutritive.
  Aloe2Go furnizeaza un plus de energie si un gust delicios, asigurand organismului carbohidrati complecsi. Combinand aroma dulce, racoritoare a mangostanului (supranumit "regele fructelor" pentru gustul deosebit de rafinat) cu Aloe Vera Gel, am creat un cocktail antioxidant de ultima generatie. Sistem imunitar nu va sti de ce este mereu in forma! Doar voi veti cunoaste secretul!
CONTINUT
30 plicuri a 88,7 ml fiecare
ADMINISTRARE
A se agita inainte de folosire. A se deschide doar in locul indicat. A se consuma continutul plicului in una sau doua portii zilnice, preferabil inaintea meselor. Cantitatea ramasa neutilizata sa va pastra la frigider si se va consuma in decurs de 24 de ore, in vederea obtinerii unor rezultate optime. A nu se consuma produsul daca ambalajul prezinta deteriorari.


-FOREVER FREEDOM2GO - Bucurati-va de toate binefacerile pe care le ofera Forever Freedom cu gust exotic de rodie, prezentat acum intr-un ambalaj comod si usor de transportat. Forever Freedom2Go contine glucozamina, condroitina, MSM (metil-sulfonil-metan) si suc dulce de rodie bogat in antioxidanti, alaturi de binefacatoarele ingrediente prezente in formula noastra brevetata de gel stabilizat de Aloe vera. Sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina sunt doua substante proprii organismului, cu rol demonstrat pentru mentinerea mobilitatii si functionarii corespunzatoare a articulatiilor. Metilsulfonil-metanul (MSM) constituie o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor. Glucozamina, condroitina si MSM-ul contribuie la constituirea primei linii de aparare ce consolideaza articulatiile. Acestor ingrediente li s-a adaugat suc dulce de rodie, bogat in antioxidanti (contine o cantitate mai mare de polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde sau afinele negre) si, astfel, s-a obtinut o bautura delicioasa, o combinatie de mare succes!

       






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu