miercuri, 6 octombrie 2010

INGRIJIREA TENULUI


Pielea reprezinta bariera de aparare a organismului, este cea care se opune agresiunii zilnice exercitate de factorii de mediu si agentii poluanti, fapt pentru care merita îngrijire atenta, protectie corespunzatoare si consolidarea mecanismelor sale de aparare. Aloe vera – remediu natural, folosit în mod traditional pentru efectul sau calmant si decongestionant al pielii – constituie un factor ideal pentru întarirea apararii cutanate. Forever Living Products a conceput produse unice, originale, care realizeaza hidratare cutanata si furnizeaza nivelul optim de substante nutritive si vitamine specifice pielii. Aceste produse contribuie la protejarea pielii fata de actiunea nociva a factorilor de mediu si poseda aprobarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, referitoare la vâscozitatea si puritatea gelului continut.

-ALOE FLEUR DE JOUVENCE - Pentru realizarea uneia dintre cele mai performante truse cosmetice cu efect reparator - revitalizant s-au folosit: gel stabilizat de Aloe Vera (de puritate maxima, hidrolizate naturale de elastina si colagen, agenti hidradanti cu efecte de exceptie, emulgatori si umectanti). Colectia Aloe Fleur de Jouvence, ambalata luxos, sub forma unei elegante casete cu oglinda interioara, este disponibila ca atare sau se vinde separat.

-ALOE REHYDRATING TONER -  O lotiune ce nu contine alcool, realizata din aloe, extract de scoarta de Hammamelis (arbust din America de Nord), extracte vegetale tonifiante, agenti de hidratare, colagen si alantoina, ce inlatura urmele produsului demachiant, sebumul, celulele moarte, restrange porii si restabileste echilibrul la suprafata pielii.

-ALOE EXFOLIATING CLEANSER - Un demachiant economic, non-gras si neiritant, ce indeparteaza eficient si delicat orice impuritate sau urma de make-up si curata tenul in profunzime. Produsul este testat alergologic si are pH neutru.

-ALOE FIRMING FOUNDATION LOTION - Emulsie de zi din gama Aloe Fleur de Jouvence, ce contine vitaminele A, C si E, agenti emolienti pentru catifelare, redarea finetii, texturii si fermitatii porilor fata de actiunea produselor de make-up. Reface gradul optim de hidratare a pielii.

-FACIAL CONTOUR MASK POWDER - reprezinta o combinatie unica de ingrediente valoroase, alese pentru calitatile lor de curatire in profunzime a porilor si de hidratare cutanata. Se omogenizeaza perfect cu Aloe Activator pentru a se etala usor in strat subtire la nivelul tenului. Albumina si maltodextrina "redeseneaza" conturul fetei, iar alantoina si extractul de musetel au efect hidratant si de intinerire. Masca se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are ca efect indepartarea liniilor fine din jurul ochilor si a ridurilor. Facial contour mask powder curata in profunzime tenul, tonifica si hraneste chiar si cel de-al treilea strat al pielii – hipoderma.

-RECOVERING NIGHT CREME - Este o crema bogata in vitamine, polizaharide, agenti de hidratare, lipide naturale, gliceride extrase din germeni de grau, jojoba, ulei din sambure de caise pentru controlul calitatii filmului hidro-lipidic, hidrolizate de colagen si elastina pentru diminuarea ridurilor.

-ALOE ACTIVATOR - contine gel stabilizat de Aloe Vera si alantoina, factor de crestere si regenerare celulara. Aloe Activator reprezinta un excelent agent de hidratare in compozitia caruia exista enzime, aminoacizi si polizaharide. De aceea, constituie fluidul ideal pentru pregatirea mastii de fata cu efect de curatire, de hidratare si de refacere. Masca indeparteaza celulele moarte si pune in evidenta noi straturi celulare, care confera tenului un aspect intinerit si luminos. Produsul poseda un pH echilibrat, usor acid (4,5), potrivit pentru aplicare in jurul ochilor.

-ALOE R3 FACTOR - Retine apa pentru a asigura nivelul optim de hidratare cutanata. Reface rezistenta tesuturilor din structura pielii. Reinnoieste aspectul tenului. Constituie prima recomandare impotriva mbatranirii cutanate. Are o formula bazata pe gel stabilizat de aloe, colagen solubil, alfa-hidroxi-acizi (AHA), vitamina A si E, ideala pentru prevenirea ridurilor tip "laba-gastii", refacerea texturii si a coloratiei pielii.
R - Retine umiditatea
R - Restabileste elasticitatea
R - Reinnoieste aspectul epidermei

-FOREVER ALPHA E FACTOR - agent de regenerare cutanata - contine ingredienti care vor infrumuseta chipul dumneavoastra asa cum nimic nu a mai facut-o pana acum! Hidratarea pielii - strat cu strat - la suprafata si in profunzime explica efectul de intinerire. Acest fluid emolient cu textura fina, imbogatit cu vitaminele A, C, E, ulei din boabe de limba-mielului, bisabolol si alte ingrediente rafinate, poseda efect antioxidant impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi care provoaca efecte dezastruoase asupra pielii in proportie de 80%.

-FOREVER ALLURING EYES - o crema revitalizanta pentru conturul ochilor - un produs modern, creat pentru a diminua cearcanele, ridulele si ridurile. Contine ingredienti valorosi capabili sa amelioreze supletea si elasticitatea epidermei delicate, atat de expuse, cum este cea din jurul ochilor.

-FOREVER MARINE MASK - asigura concomitent curatirea profunda si normalizarea texturii tenului datorita mineralelor marine din alge (vareh) care completeaza actiunea intens hidratanta si curativa, de refacere, furnizata de: Aloe vera, miere de albine si extract de castravete.
Aceasta masca - usor de aplicat - actioneaza in profunzimea pielii pentru a revitaliza si conferi prospetime tenului.


-FOREVER EPIBLANC - cu formula sa exclusiva, a fost conceputa special pentru a reda luminozitate tenului, pentru a uniformiza textura pielii si pentru a diminua aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe vera este o baza excelenta pentru extractele naturale din plante, cum ar fi strugurele ursului (cu continut de arbutina), Rumex occidentalis, precum si pentru vitamina E naturala, astfel rezultand un produs minunat.

-FOREVER ALOE SCRUB - efectueaza mai mult decat curatirea profunda a epidermei, deoarece, datorita compozitiei sale unice bazate pe gel stabilizat de Aloe vera si microsfere solidificate din ulei de jojoba, permite exfolierea eficienta a celulelor moarte si detritusurilor acumulate in pori, insa atat de delicata, incat produsul poate fi utilizat zilnic. Cele doua ingrediente naturale faciliteaza asadar procesul de reinnoire celulara si protejeaza epiderma de actiunea mult prea agresiva, deshidratanta, a exfoliantelor sintetice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu