miercuri, 6 octombrie 2010

PRODUSE APICOLE 100%NATURALE


Forever Living Products va ofera o remarcabila gama de produse apicole, 100% naturale. Stupii sunt amplasati în conditii ideale de mediu, în regiunile desertice înalte din Arizona, unde nu exista pesticide sau poluanti. Totodata, pentru colectarea si conservarea produselor în conditii identice cu cele create de natura, se folosesc echipamente moderne, patentate. Toate produsele apicole Forever – mierea, laptisorul de matca, polenul si propolisul – sunt 100% naturale si au valoare nutritiva ridicata, deoarece ajung la dumneavoastra direct din stupi, acolo unde albinele le prepara, de mii de ani.

-BEE POLLEN- Polenul de albine contine un spectru larg de substante nutritive care contribuie la mentinerea sanatatii, vitaminele hidrosolubile (complexul B si vitamina C), vitaminele liposolubile D, E, K si beta-caroten (vitamina A), plus numeroase substante minerale, enzime si coenzime, acizi grasi vegetali, hidrati de carbon, proteine, precum si 22 de aminoacizi - incluzand si cei opt aminoacizi esentiali, pe care organismul uman nu ii poate produce.

-BEE PROPOLIS- contine 22 de aminoacizi, complexul de vitamine B si este imbogatit cu laptisor de matca, reprezentand un excelent stimulent al imunitatii naturale. Forever Bee Propolis se colecteaza din regiuni desertice inalte, fara poluanti. Pentru a asigura mentinerea puritatii, se folosesc colectoare de propolis patentate.

-ROYAL JELLY- Cu acest "super-aliment"-laptisorul de matca- bogat in enzime, sunt hranite albinele care urmeaza sa devina regine, deoarece este alimentul zilnic, rezervat reginelor de-a lungul vietii lor productive. Datorita lui, ele vor depune pana la 3000 de oua zilnic pe durata vietii lor de aproximativ 6 ani. Albinele lucratoare se hranesc cu miere obisnuita, traind intre 4 si 6 saptamani. In laptisorul de matca exista toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si elemente minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, precum si acizi nucleici.

-BEE HONEY- contine numai ingrediente naturale, fiind un indulcitor nutritiv cu gust delicios, bogat in calorii, avand aproximativ 70 de calorii/lingurita. Este usor asimilabil si bogat atat in hidrati de carbon, cat si in elemente minerale (calciu si fosfor).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu