miercuri, 6 octombrie 2010

INGRIJIRE PERSONALA


Forever Living Products a combinat efectele benefice ale gelului stabilizat de Aloe vera cu ale altor ingrediente de o calitate exceptionala, pentru a oferi consumatorilor o gama de produse pentru igiena si îngrijire personala fara pereche. Din cap pâna-n picioare, toate aceste produse va vor „acoperi” cu Aloe vera. De la emulsii si geluri la sampoane si sapunuri, aceasta fantastica linie de produse va va face sa va simtiti si sa aratati cum nu se poate mai bine!

-AVOCADO SOAP - Realizat din ulei de avocado 100% pur, acest sapun cu aroma placuta de citrice va rasfata pielea, proprietatile intens revigorante ale fructului de avocado asigurandu-i in egala masura curatirea si hidratarea. Sapunul Avocado Soap and Body este potrivit oricarui tip de piele. Curata in mod delicat tenul gras, fara a-l irita, mentinandu-i aspectul sanatos. Calmeaza rapid pielea uscata, sensibila, si patrunde in profunzimea tenului pentru a-i asigura hranirea si hidratarea. Proprietatile naturale ale fructului de avocado il recomanda drept „hrana perfecta” pentru piele.

-ALOE BATH GELEE -  indispensabil pentru o baie calmanta, revigoranta si reconfortanta. Contine gel stabilizat de Aloe Vera - aprobat de Consiliul Stiintific International pentru Aloe, referitor la vascozitate si puritate, si extracte vegetale europene, recunoscute pentru calitatile lor calmante si relaxante, care transforma baia/dusul zilnic intr-un ritual al bunei dispozitii. Folosirea concomitenta a lufei ajuta la indepartarea celulelor moarte si asigura igiena, hidratarea si catifelarea pielii.

-ALOE LIPS - Proprietatile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale in cazul ingrijirii buzelor. Aloe vera, jojoba si ceara de albine s-au reunite pentru a se realiza cel mai performant cerat pentru ingrijirea buzelor in orice anotimp, prezent astazi pe piata. Aloe Lips inmoaie, netezeste si hidrateaza buzele uscate si crapate. La munte, la schi, la mare, la plaja, oriunde in aer liber, Aloe Lips va fi usor de transportat si comod de utilizat, datorita dimensiunilor sale reduse si aspectului sau practic.

-FOREVER BRIGHT TOOTHGEL - reprezinta un produs indragit de intreaga familie pentru calitatile sale antiseptice, anti-placa microbiana, de albire si indepartare a petelor dentare, de fortificare a dintilor si gingiilor, de asigurare a igienei cavitatii bucale si mentinere a unei respiratii proaspete timp indelungat (in compozitie exista 2 varietati de menta). Poate fi folosit de vegetarieni, deoarece nu contine ingredienti de provenienta animala. Gelul stabilizat de Aloe vera si propolisul confera proprietati calmante asupra gingiilor, de aceea poate fi aplicat local daca periajul dentar devine dureros.

-ALOE LIQUID SOAP - dens, perlat-iridiscent, hidratant - asigura igiena mainilor si a fetei. Sapunul lichid contine o cantitate mare de gel stabilizat de Aloe vera, curata epiderma fara a o usca, este usor de folosit, produce o spuma abundenta, placuta, discret parfumata, care se indeparteaza cu usurinta, lasand pielea perfect curata, moale, supla si matasoasa. Nu produce iritatiile pe care le genereaza in mod frecvent unele produse cu actiune similara sau sapunurile solide.

-ALOE MPD - Prezentat sub forma lichida, concentrata, detergentul pentru multiple utilizari creat de Forever Living Products curata foarte bine murdaria de orice fel, fiind ideal pentru spalarea lenjeriei de toate tipurile si pentru realizarea curateniei in intreaga casa: pardoseli, cazi de baie si obiecte sanitare, covoare, acoperis, vesela etc. Formula sa concentrata poseda actiune sigura de indepartare a impuritatilor, a grasimilor si petelor, fara a zgaria sau afecta suprafata obiectelor. Posibilitatea sa de a prelua rolul mai multor detergenti aduce economii substantiate pentru utilizator.

-ALOE EVER-SHIELD DEODORANT - Deodorantul solid asigura protectie eficienta impotriva mirosului neplacut al transpiratiei, se aplica usor si nu pateaza hainele. Formula sa delicata, pe baza de gel stabilizat de Aloe Vera, nu contine sarurile de aluminiu prezente in produsele similare existente pe piata.

-GENTLEMANS PRIDE AFTER SHAVE - Lamele aparatelor de barbierit provoaca taieturi, zgaraieturi, iritatii si uscaciune cutanata. Aceste neplaceri nu vor mai exista decat daca se va folosi after-shave-ul balsamic, hidratant, fara alcool , cu miros curat, masculin.

-ALOE PRO SET- FIXATIV - Principalii ingredienti prezenti in Aloe Pro Set protejeaza atat parul, cat si scalpul; apa purificata reface gradul umiditatii optime, deteriorat in urma pierderilor provocate de uscarile excesive la cald sau expunerile indelungate la soare; gelul stabilizat de Aloe vera reda elasticitatea firelor de par si faciliteaza realizarea coafurilor, iar proteinele vegetale hidrolizate reconstituie pierderile de substante nutritive. Prin folosirea fixativului Aloe Pro Set in cadrul gamei, alaturi de intreaga linie de produse capilare, se realizeza - prin insumare - premizele protectiei optime a parului fata de distrugerile provocate de fragilizari sau agresiuni provenite din mediul extern.

-FOREVER ALOE STYLING GEL - O formula inedita, de actualitate, bazata pe calitatile gelului stabilizat de Aloe vera, pentru realizarea unui gel coifant si remodelant! Fortifica si reface parul, redandu-i flexibilitatea. Parul va putea fi aranjat dupa dorinta, indiferent daca se usuca natural sau la cald (cu foen-ul).

-FOREVER JOJOBA SHAMPOO - Sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera. Poseda un pH echilibrat si ofera posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor si usor de aranjat.
Acest sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera poseda pH echilibrat si ofera intregii familii posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor, moale si usor de aranjat. El constituie - in egala masura - o binefacere pentru problematica parului si pentru cea a scalpului, deoarece proprietatile gelului stabilizat de Aloe vera se constituie ca alternativa de ingrijire naturala comparativ cu alte sampoane, iar actiunea delicata il recomanda tuturor tipurilor de par.

-ALOE JOJOBA CONDITIONING RINSE - Balsamul are o noua formula imbunatatita - imbogatita prin complexul vitaminic B si proteine hidrolizate si poseda o extraordinara actiune hidratanta si de refacere, pentru a va face parul mult mai matasos, mult mai stralucitor, mai maleabil si mult mai usor de coafat ca pana acum!

-25th EDITION FOR WOMEN - o combinatie proaspata si delicata - un buchet de flori albe care emana din petalele lor diafane caldura si feminitate, datorita esentelor lemnoase calde adaugate. Nota de vârf a buchetului subjuga prin mirosul seducator al florii de cactus si al îmbietoarei frezii galbene, punctat de accentul verde al frunzelor de iedera. Nota de mijloc este preluata de transparenta florilor albe printre care stralucesc acorduri de petale de trandafir, de iasomie, margaritar si magnolie. Nota finala atinge apogeul acestei compozitii prin miresmele lemnului de cires, de mosc si de paciuli, invocând senzual feminitatea prin stralucirea scânteietoare a unui parfum floral.

-25th EDITION FOR MEN - o combinatie persistenta, de-a pururi masculina aduce prospetimea conferita de notele sale verzi (fougere-feriga), a ierburilor aromate, a citricelor si a esentelor lemnoase. Nota sa de vârf emana mirosul frunzelor de busuioc, al lavandei mediteraneene, al ananasului proaspat si al bergamotelor de Calabria. Notele de mijloc preiau aceeasi impresie si aduc adieri de muscata, de frunze de ceai si de mere Granny Smith. Compozitia dezvaluie la final profunzimea notei de baza masculine conferite de licheni si lemn de santal, senzualitatea moscului, parfumul lemnului de cedru si al boabelor de Tonka.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu