miercuri, 6 octombrie 2010

INGRIJIREA PIELII


Pielea reprezinta bariera de aparare a organismului, este cea care se opune agresiunii zilnice exercitate de factorii de mediu si agentii poluanti, fapt pentru care merita îngrijire atenta, protectie corespunzatoare si consolidarea mecanismelor sale de aparare. Aloe vera – remediu natural, folosit în mod traditional pentru efectul sau calmant si decongestionant al pielii – constituie un factor ideal pentru întarirea apararii cutanate. Forever Living Products a conceput produse unice, originale, care realizeaza hidratare cutanata si furnizeaza nivelul optim de substante nutritive si vitamine specifice pielii. Aceste produse contribuie la protejarea pielii fata de actiunea nociva a factorilor de mediu si poseda aprobarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, referitoare la vâscozitatea si puritatea gelului continut.
In aceasta gama se regasesc produse precum :

-ALOE FIRST (Se pulverizeaza pe locul afectat, avand efect de calmare si restabilire a echilibrului cutanat)

-ALOE PROPOLIS CREME (Excelent produs hidratant si de refacere, Aloe Propolis Creme reprezinta o combinatie selecta a gelului stabilizat de Aloe vera cu propolis.)

-ALOE HEAT LOTION ( Aceasta emulsie cu efect emolient confine agenti de incalzire locala, fapt care o transforma in produsul ideal de masaj in cazul oboselii sau durerilor musculare.)

-ALOE MSM ( Pentru alinarea durerilor articulare in orice moment. Contine Metil-Sulfonil-Metan, o forma de sulf organic.)

-ALOE VERA GELLY ( A fost special creata pentru aplicare topica in regiunea care necesita calmarea rapida a unor iritatii, refacerea, cicatrizarea, hidratarea si catifelarea initiala.)

-ALOE BODY TONER ( Datorita formulei sale, poate fi aplicata prin impachetare sub folie de celofan, deoarece contine agenti de emulsionare, de hidratare, de umectare si de incalzire locala.)

-ALOE BODY CONDITIONING CREME ( Contribuie la reducerea celulitei, alaturi de dieta hipocalorica si practicarea exercitiilor fizice in mod regulat.)

-ALOE LOTION ( contine ulei de jojoba si vitamina E pentru hidratarea si catifelarea pielii. Colagenul si elastina sunt adaugate formulei pentru a mentine epiderma neteda si supla. Reprezinta alegerea ideala pentru tenurile uscate, supuse intemperiilor.)

-ALOE MOISTURIZING LOTION ( Aceasta emulsie inedita contine agenti umectanti remarcabili si proprietati hidratante pe masura. Colagenul si elastina contribuie la mentinerea aspectului neted, moale si elastic al pielii, contribuind la pastrarea unui pH echilibrat.)

-ALOE SUNSCREEN ( Blocheaza atat actiunea UVA, cat si UVB, avand consistenta placuta, usoara, fina, deoarece contine gel stabilizat de Aloe vera, agenti de hidratare si de umectare care mentin nivelul optim al hidratarii cutanate)

-ALOE SUNSCREEN TANNING LOTION ( Emulsia autobronzanta pe baza de gel stabilizat de Aloe vera permite obtinerea unui bronz superb pe toata durata anului, fara riscul declansarii efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolete)

-RELAXATION BATH SALTS ( Lasa-ti grijile sa dispara cufundându-te într-o baie cu saruri de la Marea Moarta, lavanda si uleiuri esentiale. Sarurile de la Marea Moarta sunt excelente pentru calmarea si rehidratarea pielii.)

-RELAXATION SHOWER GEL ( Formula sa calmanta si hranitoare, pe baza de Aloe vera, uleiuri esentiale si extracte de bergamota si castravete transforma acest produs într-un gel de dus pe care îl vei iubi)

-RELAXATION MASSAGE LOTION ( Combina proprietatile calmante si regenerante ale plantei Aloe vera cu uleiuri esentiale, ceai alb si extracte din fructe într-o lotiune pentru masaj emolienta, cu textura non-grasa, ideala pentru a folosirea dupa baie/dus).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu