joi, 7 octombrie 2010

SUPLIMENTE NUTRITIVE


Sanatatea depinde de o alimentatie adecvata. Datorita metodelor aplicate azi în agricultura, care saracesc solul de substantele minerale naturale, nu mai putem avea siguranta ca produsele agricole ne asigura vitaminele si mineralele esentiale de care organismul are nevoie. Tot mai multi oameni recurg la suplimente nutritive, ca mijloc de a-si acoperi necesarul de substante nutritive vitale, pentru a-si îmbunatati calitatea vietii. Produsele nutritive sunt facute din cele mai bune ingrediente, obtinute din cele mai bune surse si produse cu cele mai avansate tehnologii.

-ARCTIC SEA OMEGA 3
Combinând acizii omega 3 si omega 9, produsul ofera un supliment nutritiv sigur si echilibrat, care regleaza nivelul colesterolului si trigliceridelor din sânge. Forever Arctic Sea Omega este o descoperire stiintifica deosebita în domeniul nutritivelor echilibrate, ce contine atât ulei vegetal, cât si de peste, obtinând beneficii din fiecare. Omega 3 este un acid gras polinesaturat esential gasit în somon si alti pesti. Omega 9 este acidul gras nesaturat gasit în produse vegetale, cum ar fi uleiul de masline.
Fiecare capsula contine 225 mg EPA si câte 150 mg DHA si acid oleic, compusi deficitari în majoritatea dietelor din tarile vestice. Printre binefacerile oferite de EPA si DHA se numara favorizarea sistemului circulator. Sunt necesari si în alte functii, inclusiv la nivelul ochilor si creierului si contribuie la buna functionare a articulatiilor.
DHA - acid docosahexanoic(acid gras omega 3)
EPA - acid eicosapentaenoic(acid gras omega 3)


FOREVER GIN-CHIA
Doua plante medicinale stravechi: chia aurie (Salvia columbariae) din vest si ginseng din est, combinate pentru a crea un miracol modern - Forever Gin-Chia. Permiteti acestei combinatii de plante eficiente sa restituie organismului ceea ce pierde prin stilul de viata agitat!
Chia aurie sau "jalesul nord-american" a fost utilizat de indienii din sud-vestul SUA la începutul secolului trecut, pentru proprietatea de a mentine echilibrul de sanatate. Dintre toate semintele, cele de chia contin cel mai mare procent de acizi gras polinesaturati, acid alfa-linolenic si linoleic (cca 83,2%). Este o sursa importanta de acizi omega-3, antioxidanti si fibre vegetale. Chia contine mai multe proteine decât cerealele. Comparati continutul de 19-23% al semintelor de chia cu cel al grâului (14%), porumbului (14%), orezului (8,5%), ovazului (15,3%) si orzului (9,2%). Si, spre deosebire de acestea, este o proteina completa, ceea ce înseamna ca aminoacizii esentiali se gasesc într-un raport echilibrat. Este un antioxidant puternic.
Ginseng este un tonic legendar, ce-si merita denumirea de rege al tonicelor. Contine 11 saponine care îl fac un adaptogen (compus care-si adapteaza efectele în functie de necesitatile organismului). Ginseng este, de asemenea, un antioxidant puternic.
Aceste doua produse vegetale contin vitaminele A, B1, B2, C si D, plus tiamina, riboflavina, calciu, fier, sodiu, potasiu, ardei iute, zinc, cupru, magneziu si mangan. Combinate, ele cresc vitalitatea si rezistenta organismului si au efect benefic asupra circulatiei sangelui.


-FOREVER GARLIC THYME
Utilizarea usturoiului si a cimbrului în alimentatie dateaza de mii de ani. Un papirus din Egipt (1500 î.H.) enumera 22 de utilizari medicinale ale usturoiului. A sosit momentul sa le întelegem modul de actiune.
Usturoiul si cimbrul, doi antioxidanti puternici ce se gasesc în Forever Galic Thyme, au fost combinati cu scopul de a crea o arma puternica pentru mentinerea sanatatii. Când usturoiul este taiat sau zdrobit, enzimele intra în actiune, producând un agent puternic. Studii au aratat ca ceilalti compusi ai usturoiului sprijina procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie si apara organismul fata de radicalii liberi.
Aceste capsule gelatinoase inodore mai contin ajoene si lecitina care emulsioneaza lipidele. S-a dovedit, de asemenea, ca si compusii cu sulf au efecte benefice. Usturoiul mai contine germaniu, un microelement despre care se presupune ca stimuleaza sistemul imunitar si seleniu, un microelement antioxidant.
Cimbrul contine antioxidantii tanin, fenol si timol. Alte substante nutritive existente în Garlic Thyme sunt potasiul, calciul, magneziul, vitaminele B si C. 

-FOREVER LYCIUM PLUS
Fruct chinezesc consumat de secole, lycium favorizeaza constitutia fizica, mentinerea energiei si a acuitatii vizuale. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv conceput ca sursa de antioxidanti, bioflavonoide si alte substante nutritive vegetale benefice.
Bogat în aminoacizi (caramizile care compun proteinele) si vitamine, lycium este cunoscut în China ca un "tonic yin" cu multiple utilizari in medicina traditionala. Radacina de lemnul dulce este considerata în China produsul vegetal cu cele mai multe utilizari. Contine peste 150 de compusi cu efecte benefice. Utilizarea sa cea mai frecventa este de departe cea de adjuvant, principala sa functie fiind aceea de a obtine cele mai benefice efecte din alte plante medicinale. Asta îl face un asociat ideal pentru lycium.
Licorice Flavonoid Extract este un concentrat de bioflavonoide din radacina de lemn dulce. Se obtine printr-un procedeu care înlatura cea mai mare parte de glicirizina, un îndulcitor puternic din lemnul dulce, care produce efecte secundare. Conform celor mai recente studii, bioflavonoidele din lemn dulce se numara printre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pâna în prezent.


-GINGKO PLUS 
Întretineti-va creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul "tonic al creierului", datând de peste cinci milenii! Acest produs este o combinatie unica de patru plante chinezesti. Extractului din frunze de Ginkgo biloba componentul principal, i-au fost asociate renumite ingrediente vegetale din China: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schisandra si Fo-ti uscat.
Se cunoaste faptul ca Ginkgo este cel mai vechi arbore care a supravietuit. Acesti arbori traiesc incredibil de mult (deseori peste 1000 de ani) si sunt extrem de rezistenti fata de ciuperci si insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute (accesibile) suplimente nutritive disponibile în Europa si America de Nord.
Extractul din frunze de Ginkgo biloba contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor. De asemenea, actioneaza ca antioxidant. S-a dovedit ca ginkgo îmbunatateste circulatia cerebrala, ceea ce îl face un remarcabil "tonic al creierului".


-NATUR MIN
Organismul tau poate beneficia de nutritivi proveniti din adancul marilor stravechi, deoarece 4% din masa corpului este constituita din aceste minerale. Organismul uman nu poate sintetiza minerale; acestea provin din hrana sau suplimente.Acest produs este o formula progresista cu multe minerale sub forme biodisponibile pentru o absorbtie maxima. Ea ofera macro si microelemente in proportii perfect echilibrate pentru eficienta maxima. Utilizand minerale de baza din depozitele naturale din fundul marilor si chelatate in plante si animale marine, produsul Nature Min ofera majoritatea mineralelor existente in corpul uman.
Mineralele indeplinesc trei functii:
1. Unele, cum ar fi calciul, fosforul si magneziul sunt constituent al oaselor si dintilor;
2. Altele sunt sub forma de saruri solubile si contribuie la controlul compozitiei fluidelor si celulelor;
3. Elemente ca fierul au alte sarcini. Ele colaboreaza cu enzimele si proteinele, substante necesare eliberarii si crearii de energie.
Natur -Min este o excelenta cale de a asigura organismului substante minerale si microelemente de care acesta are nevoie, pentru a veni in intampinarea unui stil de viata sanatos, echilibrat. 


-FOREVER KIDS
Aceste multivitamine amuzante si delicioase asigura atât adolescentilor, cât si copiilor în crestere (peste doi ani), necesarul de vitamine si minerale vitale, substante nutritive vegetale, care, poate, le lipsesc. Substantele nutritive vegetale se gasesc în legume si fructe. Noile tehnici de prelucrare ne permit sa emulsionam, sa deshidratam si sa uscam prin liofilizare fructe si legume proaspete pentru a proteja valoroasele substante nutritive, vitaminele, substantele minerale si enzimele necesare organismului. Rezultatul este o multivitamina cu gust delicios, masticabila, amuzanta, o completare a seriei de suplimente pe care le ofera Forever Living Products. Nu contine zahar, coloranti sau conservanti sintetici, iar nutritivele vegetale de baza sunt extrase din produse nutritive cum ar fi morcovii, acerola, brocoli, spanacul, varza, merele, afinele, tomatele si citricele. Veti fi încântati de gustul natural de portocala si struguri si veti fi cuprinsi de liniste sufleteasca.

-FOREVER CALCIUM 
Calciul este cea mai raspândita substanta minerala a organismului, reprezentând circa 2% din masa corporala. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se gasese în dinti si oase, iar restul în celule nervoase, sânge, tesut si fluide. Asociat de mult timp cu cresterea si rezistenta oaselor si dintilor, calciul este, de asemenea, esential pentru coagularea sângelui si transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muschi, pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei.
Calciul este mineralul cel mai important pentru întarirea oaselor. În mod special copiii si adolescentii au nevoie de calciu corespunzator în hrana lor, pentru ca în aceasta perioada se depoziteaza cantitatea maxima de calciu în oase. Astfel se contribuie la prevenirea problemelor de mai târziu din viata, când se pierde masa osoasa. Aceasta corespunde realitatii, caci vârful de masa osoasa si continut de calciu al scheletului se atinge în timpul adolescentei. Adolescentii, în special fetele, sunt supuse unui risc mai mare de slabire a oaselor si sa prezinte mai târziu tulburari cu invaliditate. Calciul din oase începe sa scada la adultii tineri, si progreseaza o data cu înaintarea în vârsta, mai ales la femei. Dieta cu un continut adecvat de calciu poate sa minimalizeze aceasta pierdere. O dieta bogata în calciu determina organismul sa arda mai multe lipide si sa reduca cantitatea de lipide depuse de organism. Estimarile arata ca 30-50 milioane de americani prezinta intoleranta la lactoza. Acestia nu pot digera lactoza, o glucida naturala gasita în lapte si produse lactate, si de aceea nu consuma suficiente produse lactate pentru a-si acoperi necesarul de calciu. Pentru indivizii care fie nu tolereaza lactoza, fie nu le plac lactatele, suplimentele de calciu sunt o alternativa. Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru ca se dizolva usor în stomac si este absorbit eficient. Forever Calcium este o formula cu continut ridicat de citrat de calciu, care furnizeaza organismului necesarul zilnic de calciu recomandat, în proportie de 100%. Doza zilnica de Forever Calcium contine 1000 mg calciu în asociere cu vitamina D si magneziu, doi compusi esentiali pentru a maximaliza absorbtia calciului, si aroma de vanilie. Doua tablete luate la micul dejun si doua la prânz constituie o cale usoara si eficienta de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida tesutul osos.



-FOREVER ECHINACEA SUPREME
Principalele proprietati ale plantei Echinacea sunt: imunostimulant, antibacterian, antifungic, antiinflamator, antiseptic, astringent, sudorific, tonic digestiv. Este folosita mai ales pentru proprietatile de imunostimulare, fiind utilizata cu success in prevenirea si combaterea diverselor gripe sezoniere. Constituientii Echinaceei produc cresterea numarului si activitatii limfocitelor si macrofagelor.
Indicatii: intareste sistemul imunitar, util in raceli si gripe, prevenirea atacurilor cardiace si cerebrale, promoveaza activitatea limfocitelor T, stimuleaza regenarea tisulara, reduce inflamatia in artrita si afectiuni inflamatorii ale pielii, inhiba hialuronidaza, pentru a impiedica accesul bacteriilor la celulele sanatoase.




-FOREVER MULTI-MACA  
Maca (Lepidium meyenii) este o planta anuala ce se cultiva în tinutul muntos din centrul statului Peru. Radacina comestibila, asemanatoare cu ridichea, reprezinta pentru localnici un nutritiv important.
În Peru, Maca a fost venerata de peste 2000 de ani. Legenda spune ca razboinicii consumau Maca înainte de a merge la lupta pentru a capata forta si rezistenta. Conchistadorii spanioli au numit-o "stimulentul sexual al incasilor". Astazi, Maca este cunoscuta ca "ginseng peruvian". Studii recente arata ca ar favoriza libidoul, potenta sexuala si energia.
Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-si mentine vitalitatea, a preveni oboseala si a atenua efectul stresului. Femeile din Peru consuma Maca de la vârsta de trei ani si ramân puternice, fertile, productive si au o vitalitate imensa pâna la vârste înaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru un rezultat maxim, trebuie consumata zilnic. Valoarea nutritiva a radacinii uscate este mare, similara cu cea a cerealelor (orez, grâu). Contine 60% hidrati de carbon, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale si 2,2% lipide.
Efectul benefic al radacinii asupra functiei sexuale se pare ca se datoreaza continutului mare de proteine si substante nutritive vitale. O mare parte din proteine se gaseste sub forma de aminoacizi necesari multor functii, inclusiv functiei sexuale si de reproducere. De asemenea, sunt necesari în sinteza substantelor care transmit semnale sistemului nervos si joaca un rol major în procesul de stimulare sexuala si performanta fizica în timpul actului sexual. Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substante sunt fenilalanina, tirozina si histidina - toate trei fiind prezente în Maca în cantitati semnificative. Maca contine, de asemenea, arginina, un alt aminoacid cu rol major în sustinerea fertilitatii barbatilor. Forever Multi Maca combina legendara Maca peruviana cu alte produse vegetale puternice si o serie de compusi selectati cu atentie, rezultând unul din cele mai reusite suplimente de acest gen.


-FOREVER ACTIVE PROBIOTIC
Microbii sunt microorganisme vii care exista in corpul uman si joaca un rol in starea generala de sanatate. In timp ce unii microbi sunt daunatori, exista si unele specii care sunt benefice pentru organism. Aceste "bacterii bune" sunt numite "probiotice". Termenul provine din limba greaca si inseamna "pentru viata". Forever Living Products recunoaste rolul important pe care il au microbii benefici pentru sanatatea omului, precum si nevoia de a suplimenta aceasta cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice. Creat pentru a promova un sistem digestiv sanatos, Forever Active Probiotic - sub forma unor capsule mici, usor de inghitit, ajuta la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvata si stilul de viata, care pot conduce la o scadere a numarului probioticelor naturale din organism. Forever Active Probiotic
Întrucât probioticele sunt destul de fragile, Forever Active Probiotic se bazeaza pe o tehnologie de încapsulare exclusiva, patentata, care le protejeaza si elibereaza combinatia unica de sase tipuri de bacterii numai dupa ce acestia ajung la destinatia dorita din intestinul gros. Actioneaza in principal la nivelul colonului, unde ajuta la procesul de digestie si la eliberarea substantelor nutritive in vederea absorbtiei. De asemenea, contribuie într-un mod pozitiv la procesul de crestere si dezvoltare, prin mentinerea echilibrului si sanatatii organismului.Probioticele din compozitia produsului Forever Activ Probiotic provin din Lactobacillus si Bifidobacterium genera;
Varietatile sunt urmatoarele:
- Lactobacillus Acidophilus - inhiba organismele nedorite si ajuta la prevenirea multiplicarii si colonizarii lor.
- Bifidobacterium Longum - neutralizeaza bacteriile daunatoare pentru a ajuta la reducerea frecventei afectiunilor gastrointestinale.
- Bifidobacterium Lactis - ajuta la scaderea pH-ului organismului si inhiba cresterea bacteriilor nocive.
- Lactobacillus Rhamnosus - ajuta la protejarea tractului intestinal, astfel încât microorganismele nedorite sa nu aiba conditii propice de dezvoltare.
- Lactobacillus Bulgaricus - ajuta la mentinerea curateniei si echilibrului intestinului subtire.
- Lactobacillus Plantarum - conserva substantele nutritive cheie, vitaminele si antioxidantii pentru a ajuta la contracararea efectelor substantelor nocive din hrana.
Forever Active Probiotic este singurul produs de pe piata de astazi ce contine 6 tipuri diferite de probiotice si nu necesita refrigerare.
Este extraordinar ca Forever Active Probiotic actioneaza sinergic cu gelul patentat de Aloe vera produs de Forever Living Products. Aloe actioneaza ca un "prebiotic", care sustine procesul de crestere si ofera probioticelor un mediu ideal de actiune. Deci, daca scopul dumneavoastra este de a avea un sistem digestiv sanatos, de a îmbunatati absorbtia substantelor nutritive sau de a ameliora functia imunitara, adaugati Forever Active Probiotic la cura dumneavoastra zilnica de suplimente nutritive.

-FOREVER VISION
Simtul vazului, un bun de nepretuit…iar unii considera ca este de la sine înteles sa vezi! Da, în timp ce ne completam dieta cu suplimente nutritive care contribuie la bunastarea noastra, avem tendinta de a neglija vederea, atât de necesara mentinerii sanatatii noastre! Forever Vision este un supliment nutritiv ce contine extract de afine, luteina, zaxantina, antioxidanti puternici si alte substante nutritive. Fructele afinului asigura în mod natural mentinerea vederii si amelioreaza circulatia la nivelul ochilor. Luteina - un carotenoid care exista în numeroase legume si fructe - contribuie la protectia retinei. Zeaxantina si astaxantina sunt doi carotenoizi importanti pentru mentinerea sanatatii maculei retiniene.
Doar 2 tablete de Forever Vision pe zi, te vor ajuta sa îti mentii vederea timp îndelungat! O cale usoara pentru a vedea limpede si clar în viitor, pentru viitorul ochilor tai!



-FOREVER ABSORBENT-C 
Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sanatatea. Stiinta ne ofera azi o lista intreaga cu binefacerile pe care le ofera cea mai faimoasa vitamina.
- Este un antioxidant puternic, facand parte din sistemul de aparare al organismului fata de efectele nocive ale radicalilor liberi.
- Este un supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular.
- Este necesar pentru mentinerea integritatii tesutului conjunctiv.
Vitamina C este hidrosolubila. Intrucat oamenii, ca si unele animale, nu au capacitatea de a produce propria vitamina C, ea trebuie luata din hrana, bauturi si suplimente, cum ar fi Forever Absorbent C.
Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este foarte evident. Cercetarile arata ca o tigara distruge 25 mg vitamina C. Stresul, medicamentele si factorii poluanti din mediul inconjurator saracesc organismul de aceasta vitamina. Urmarile deficientei sunt capilare fragile, sparte si sangerarea gingiilor. Pentru a fi siguri ca cele 60 mg vitamina C dintr-o tableta sunt absorbite complet, am combinat vitamina C cu 500 mg tarate de ovaz, ce contin fibre vegetale cu solubilitate crescuta. Cercetarile arata, de asemenea, ca fibrele solubile mentin nivelul colesterolului in sange la valori normale. Absorbent C cu tarate de ovaz este un supliment nutritiv extraordinar. Produsul combina doua substante nutritive vitale. Compozitia matricei, elaborata printr-un procedeu unic, reprezinta, de fapt, un sistem de eliberare eficienta a vitaminei, prin care organismul poate sa dispuna de intreaga cantitate de vitamina C din tableta. Aportul zilnic de Absorbent C este foarte important pentru mentinerea sanatatii.


-FOREVER A-BETA-CARE 
Este un produs esential ce combina vitamina A (beta-caroten) si E, plus selenium, un antioxidant mineral. Antioxidantii sunt vitali in lupta impotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanti, ajung in organism si deterioreaza celulele sanatoase). Vitamina A este importanta pentru acuitatea vizuala, cresterea oaselor, reproducere si diviziune celulara. Este implicata in mentinerea integritatii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar si intestinal. Forever ABetaCare este un supliment nutritiv astfel formulat, incat sa asigure organismului vitamina A sub forma de beta-caroten. Organismul transforma beta-carotina in vitamina A la nivelul intestinului subtire in timpul digestiei sau cand are nevoie, excluzand riscul unei supradozari cu vitamina A (devine toxica la doze prea mari). Beta-carotina este si un antioxidant, la fel ca vitamina E si Seleniul.
Vitamina E, o vitamina liposolubila, este un excelent supliment pentru o piele sanatoasa. De asemenea, protejeaza vitamina A si acizii grasi esentiali din celulele organismului fata de oxidare si previne distrugerea tesuturilor. Seleniul, un microelement, este unul din cei mai puternici antioxidanti nutritivi, actionand sinergic cu vitamina E si beta-carotina. Este benefic in mentinerea sanatatii pielii, parului, vazului. Cercetari recente arata ca Seleniul este important pentru sanatatea barbatilor. Combinatia de nutritivi, disponbili intr-un singur produs, este unul dintr cele mai importante suplimente pentru sanatate.


-FIELDS OF GREEN
Stilul modern al vieii noastre si comoditatea oferita de "fast food-uri" determina neglijarea consumarii alimentelor bogate in substante nutritive proaspete. Forever Living Products ofera o solutie simpla pentru o "alimentatie comoda" prin Fields of Green. O privire aruncata asupra listei cu ingrediente dezvaluie o abundenta de elemente nutritive, formulate in mod special pentru a combate deficientele nutritive.
Luati-va vitaminele, mineralele, enzimele, antioxidantii si clorofila care va lipsesc. Fields of Green combina iarba de orz (continand potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, cupru, fosfor, zinc si mangan) iarba de grau (continand vitamine, minerale si microelemente), lucerna (bogata in minerale, vitamina A, B6, E si K) si ardei iute (pentru a favoriza circulatia si digestia). Am adaugat, de asemenea, miere, o sursa importanta de vitamine, minerale si aminoacizi, pentru efectul energizant si mentinerea sanatatii.


-FOREVER POMESTEEN POWER
Reuneste, intr-un amestec brevetat cu gust delicios, sucuri de fructe precum rodia, perele, mangostanul, zmeura, murele, afinele si extractul din seminte de struguri. Toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen), in special rodia si mangostanul. Valoarea CARO este un indicator care arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efectele negative ale radicalilor liberi. Bucurati-va de proprietatile antioxidante ale rodiilor, mangostanului si ale altor fructe exotice consumand Forever Pomesteen Power!
Fara indoiala antioxidantii prezinta importanta vitala pentru sanatatea si bunastarea noastra. In prezent specialistii din domeniul nutritiei poarta discutii pentru precizarea fructului care poseda cele mai puternice proprietati antioxidante, cel mai ridicat continut de xantone, si cea mai ridicata valoare a ratei CARO Forever Pomesteen Power corespunde intru-totul acestor cerinte, deoarece este o bautura din sucuri si extracte de fructe: rodii. pere, mangostan, zmeura, mure, afine si seminte de struguri. (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen).
CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen) este indicatorul care arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efctele negative a radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezinta o marja larga a fructelor chiar la testarea aceluiasi fruct, efectuata la momente diferite dupa recoltare. Este foarte important de stiut ca toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO, pe primele locuri plasandu-se rodia si mangostanul.
Sucul de rodie contine mai multi polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde, sucul de merisor si de portocale. In plus constituie o sursa importanta de vitamina A,C, E si fier.
Mangostanul este un fruct cunoscut in Asia. Gustul sau deosebit a determinat-o pe Regina Victoria sa il declare fructul ei preferat, de atunci inainte fiind denumit "Regina fructelor!" Valoarea CARO este foarte ridicata, fiind foarte bogat in xantone.
  Xantonele reprezinta o familie de compusi naturali cu proprietati antioxidante deosebite prezenti in fructe.


-FOREVER PRO 6
Este o combinatie de 6 vitamine, minerale si extracte vegetale destinate mentinerii sanatatii prostatei. Prostata este o glanda de marimea unei nuci, situata chiar sub vezica urinara, la barbatii adulti. Se estimeaza ca peste 50% din barbatii de peste 50 de ani si mai mult de 70% din barbatii de peste 70 de ani dezvolta probleme cauzate de functionarea defectuoasa a prostatei. Studii recente au demonstrat ca una dintre cauzele majore de deces la barbatii nefumatori este cancerul de prostata. Chiar daca nici un producator de medicamente sau suplimente nutritive nu poate pretinde ca produsul sau vindeca aceasta boala, totusi suportul nutritional adus pentru buna functionare a prostatei nu este lipsit de sens.
EFECTE
Forever Pro 6 va ajuta in acest scop. Acesta contine un amestec de sase vitamine, minerale si plante care contribuie la mentinerea prostatei intr-o buna stare. In aceasta combinatie extrem de sanatoasa este introdusa licopena, un antioxidant puternic care ajuta la functionarea corecta prostatei o data cu inaintarea in varsta. Licopina se gaseste in mod natural in rosii, dar ar trebui sa mancati rosii la fiecare masa pentru a sesiza beneficii semnificative - nu este o sarcina usoara nici macar pentru cei care iubesc rosiile! Forever Pro 6 rezolva aceasta dilema nutritionala. O tableta de Forever Pro 6 contine de cateva ori mai multi antioxidanti decat o singura rosie. 3 tablete de Forever Pro 6  consumate zilnic va asigura intreaga cantitate de vitamine si minerale necesare bunei functionari a prostatei.


-FOREVER ACTIVE HA 
In doza recomandata de 2 capsule pe zi, iti propune combinatia care pastreaza suple articulatiile tale si structura interioara a pielii in stare perfecta.
Este o formula unica ce furnizeaza Acid Hialuronic cu masa moleculara mica si proprietati hidratante si lubrefiante, ulei de ghimbir si sofran;
Reprezinta unul dintre cele mai performante produse ce au fost concepute in lume, in scopul lubrefierii articulatiilor si al hidratarii pielii. Acidul Hialuronic (AH) este o proteina specifica pe care organismul uman o produce pentru a lubrefia si proteja articulatiile si muschii, dar si pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanata. Pe masura trecerii anilor, organismul uman produce din ce in ce mai putin AH. Din Acest motiv, odata cu inaintarea in varsta, articulatiile nu mai beneficiaza de lubrefiere naturala, iar pielea noastra capata un aspect aspru si uscat.


-FOREVER ESSENTIALS
Sistemul de suplimente nutritive zilnice Forever Essentials combina 5 din cele mai bune si accesibile suplimente nutritive ambalate in pachetele individuale, continand ratia pentru o zi. Sunt bogate in vitamine si minerale esentiale, antioxidanti care asigura stimularea proceselor metabolice, ale circulatiei si a imunitatii.
Aceste pachetele - comode si usor de folosit, ofera fiecarui membru din familie calea ideala de a-si asigura “substantele esentiale zilnice” pentru o alimentatie adecvata. Alese pe baza capacitatii de a creste energia si vitalitatea, fiecare pachetel contine urmatoarele suplimente nutritive:
- 2 tablete de Forever Bee Pollen
- 2 tablete de Absorbent C
- 4 tablete de Natur-Min
- 1 capsula de A-Beta-Care
- 1 capsula de Arctic Sea, Omega



-FOREVER NATURE 18
Doza zilnica de Forever Nature 18 este modalitatea de a asigura organismului fructele si legumele indispensabile pentru mentinerea sanatatii.
Fructele si legumele contin antioxidanti ce contribuie la mentinerea sanatatii si la sustinerea functiei imunitare, precum si alte substante fitochimice, si sunt o sursa importanta de substante nutritive de care organismul are nevoie zi de zi.
4 tablete masticabile de Forever Nature 18 pe zi va ofera o cantitate de antioxidanti echivalenta cu 5 portii de fructe si legume.



-FOREVER FIZZ
Este o tableta efervescenta cu aroma de mango si gust grozav, special creata pentru energizarea rapida si comoda a intregului trup.
Fiecare tableta delicioasa aduce cu sine o explozie de energie. Modul practic de ambalare a tabletelor, in pachete individuale, iti permite sa le iei cu tine oriunde mergi, iar faptul ca sunt perforate iti permite sa le dizolvi in apa cat ai zice "peste" si sa te bucuri de prospetimea si energia lor in orice moment al zilei.
- Aroma delicioasa de mango
- Se dizolva in apa pentru energizarea rapida a intregului organism
Tabletele efervescente Forever Fizz, cu gust delicios si aroma de mango, se dizolva in apa pentru a furniza rapid organismului energia de care are nevoie.



-FOREVER CARDIO HEALTH
Cu coenzima Q10, iata un supliment alimentar special realizat pentru a se dizolva in paharul tau cu Aloe Vera Gel si pentru a furniza trei nutrienti importanti pentru mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. Forever Cardio Health cu coenzima Q10 intretine nivelul optim al homocisteinei, acopera necesarul de coenzima Q10 pe care il presupune functionarea celulara eficienta si furnizeaza substante antioxidante importante pentru sanatatea inimii. Aceste ingrediente valoroase contribuie in mod global la mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular. Coenzima Q10 este o enzima produsa in organism, fiind necesara desfasurarii normale a proceselor biochimice din celule, implicit cele cardiace si cele vasculare. Pe masura inaintarii in varsta s-a raportat scaderea semnificativa a nivelului ei in organism, iar carenta apare chiar atunci cand avem cea mai mare nevoie de coenzima Q10! Forever Cardio Health cu coenzima Q10 furnizeaza exact cantitatea suplimentara de coenzima Q10 de care are nevoie organismul tau. O alta cale prin care produsul amelioreaza functionalitatea aparatului cardiovascular este legata de mentinerea unui nivel sanguin optim al homocisteinei. Vitaminele complexului B prezente in Forever Cardio Health(respectiv vitaminele B6, B12 si acidul folic) si-au demonstrat rolul in mentinerea nivelului homocisteinei la valori scazute, iar aceasta conversie catre valori mici este benefica pentru sanatatea inimii si buna functionare a vaselor sanguine. De asemenea, Forever Cardio Health contine o selectie de extracte botanice (din seminte de struguri, turmeric, Boswellia serrata, frunze de maslin), despre care studiile au aratat ca sunt benefice pentru sanatatea aparatului cardiovascular. Pe langa toate aceste ingrediente, in formula produsului au mai fost incluse substante minerale precum magneziu si crom, importante pentru sanatatea inimii, lecitina (recunoscuta pentru efectul de "lubrifiere" vasculara si de mobilizare a lipidelor, cu rol de prevenire a depunerii lor in peretii vaselor) si vitaminele C si E, puternic antioxidante. Iar acum toata bogatia acestei formule se poate combina cu primul pahar cu Aloe Vera Gel pe care il veti consuma, pentru a-i spori beneficiile oferite de miraculoasele frunze de aloe. Turnati continutul plicului in pahar, amestecati usor si savurati, iar inima dumneavoastra va va multumi!


miercuri, 6 octombrie 2010

BAUTURI ALOE VERA


Bucurati-va de binefacerile oferite de ALOE VERA sub forma celor patru variante de gel proaspat,stabilizat. Ingredientul principal al acestor produse este gelul de Aloe vera, supliment nutritiv pretios al unei diete sanatoase. Consumati zilnic una dintre aceste bauturi pentru a imbunatati digestia si absorbtia substantelor nutritive, pentru a spori cantitatile de vitamine, minerale si aminoacizi prezente in dieta dumneavoastra, pentru a avea un mod de viata sanatos. 

 10 MOTIVE pentru care ar trebui sa consumi zilnic bauturile cu Aloe Vera:

1. Un tonic general pentru o buna sanatate

2. O sursa utila de vitamine

3. O sursa utila de minerale

4. Proprietati anti-inflamatorii

5. Ajuta activitatea antivirala

6. Creste activitatea fibroblastilor

7. Efect pozitiv asupra pielii

8. Efectul pozitiv asupra florei intestinale

9. Ajuta la o digestie sanatoasa

10. Efectul pozitiv asupra intestinului

 

-ALOE VERA GEL - Imaginati-va ca beti dintr-o frunza de Aloe din care tocmai ati taiat o felie! Direct din planta! Gelul stabilizat de Aloe Vera este cu adevarat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea! Miraculoasele frunze de aloe contin peste 75 de factori nutritive si peste 200 de compusi activi, dintre care: 20 minerale (calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, selenium, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Acest gel, ce contine forma stabilizata de aloe este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie.

Efecte generale: - Imuno-stimulator: da un urias impuls sistemului imunitar, crescând rezistenta organismului. - Detoxifiant: ajuta la detoxifierea organismului pâna la nivel celular. - Regleaza metabolismul si in acelasi timp curata si alimenteaza organismul cu cele mai importante si indispensabile substante nutritive, previne depunerea calciului pe articulatii, stimuleaza regenerarea tesuturilor în afectiuni ale pielii. - Imbunatateste starea fizica si psihica fiind în acelasi timp si un Hepatoprotector, Astringent, analgezic, Antiinflamator, antibacterian, antiviral, germicid, fungistat, antihelminric - Contracareaza reactiile adverse ale chimioterapiei - Este cel mai bun "pansament gastric", contribuie la restabilirea florei bacteriene digestive
Recomandare: Se recomanda in cure de minimum 3 luni cate 60 - 80 ml de 1-2 ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa. Poate fi consumat si timp de 6-12 luni pentru un efect mai puternic si permanent. A se agita înainte de folosire.
CONTINUT
1 litru


-ALOE BERRY NECTAR - Produsul contine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii si enzimele aflate in Aloe Vera Gel, la care se adauga binefacatorul suc de mere si de merisor. Merisorul este recunoscut pentru efectul antiseptic asupra tractului urinar si furnizeaza o cantitate insemnata de vitamina C, fiind concomitent o sursa naturala de picnogenol - un antioxidant puternic important pentru mentinerea calitatii colagenului.
Sucul de mere este important pentru continutul in vitamina A si C, potasiu si pectina. Produsul se poate consuma ca atare sau in timpul meselor. Aroma sa delicioasa, complet naturala, este data de afine proaspete si mere bine coapte. Pentru a fi in egala masura pe placul adultilor si al copiilor, s-a adaugat fructoza (un zahar natural din fructe). 

- ALOE BITS N'PEACHES - Produsul poseda un gust extrem de placut si ne bucura cu toate calitatile gelului stailizat de Aloe Vera. Contine fragmente de Aloe Vera si suc de piersici bine coapte. Un preparat savuros! De mii de ani, oamenii din intreaga lume au intrebuintat Aloe Vera pentru mentinerea sanatatii. Prin adaos de piersici, gelul de aloe primeste carotenoide si devine mai valoros, deoarece acestea au rol antioxidant si reprezinta sursa de vitamina A, indispensabila sistemului imunitar.
  Aceasta bautura contine multe ingrediente importante pentru sanatate, fiind cu adevarat o bautura cu gust excelent, mai ales daca se adauga suc de fructe si gheata! Bucurati-va de gustul delicios pe care natura il ofera cu marinimie, in orice moment al zilei! 

-FOREVER FREEDOM - In formula produsului, gelul stabilizat de aloe vera cu gust placut de portocala este combinat cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Am adaugat sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si bunei functionari a articulatiilor. Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajului, ce actioneazã ca un "tampon fata de socuri". De asemenea, ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare unui cartilaj sanatos, ceea ce duce la uzura articulatiei.
Produsul asigura cantitatile recomandate în mod obisnuit de sulfat de glucozamina (1500 mg), sulfat de condroitina (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C la o doza de 120 ml.
In combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM constituie prima linie de aparare fata de deteriorare. La fel ca în alte produse FLP, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!


-ALOE BLOSSOM HERBAL TEA - este un amestec de produse vegetale si condimente preparat intr-un mod special pentru a conferi un gust delicios si o aroma bogata. Lipsit de cofeina, el a fost astfel formulat, incat sa dea totusi senzatia de revitalizare. Fie ca se bea fierbinte, fie ca se adauga cuburi de gheata, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat si este simplu de preparat. Acest produs international combina ingrediente alese cu mare grija din China, Jamaica, Egipt, America si India. Scortisoara reconfortanta, coaja de portocala si cuisoarele confera un gust placut de fructe, alaturi de piment si ghimbir pentru a calma. Combinat cu boboci florali de aloe culesi de pe plantatiile noastre, acest ceai reconfortant si sarac in calorii este inclus in programul "Forever Lite" de monitorizare a greutatii corporale, ceea ce ne onoreaza. 

-FOREVER ALOE 2GO - Cu siguranta apreciati calitatile produsului Aloe Vera Gel, precum si dulceata, gustul placut, valorile CARO din Pomsteen Power (din rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si extract din seminte de struguri)!
Forever Living Products a selectat tot ce este mai valoros in aceste produse, realizand o bautura convenabila ambalata, oricand la indemana. Forever Aloe2Go poate fi consumat oriunde si oricand: la birou, la drum, in masina. Luati un plic, rupeti-l in locul indicat si va veti bucura de beneficiile celor doua bauturi nutritive.
  Aloe2Go furnizeaza un plus de energie si un gust delicios, asigurand organismului carbohidrati complecsi. Combinand aroma dulce, racoritoare a mangostanului (supranumit "regele fructelor" pentru gustul deosebit de rafinat) cu Aloe Vera Gel, am creat un cocktail antioxidant de ultima generatie. Sistem imunitar nu va sti de ce este mereu in forma! Doar voi veti cunoaste secretul!
CONTINUT
30 plicuri a 88,7 ml fiecare
ADMINISTRARE
A se agita inainte de folosire. A se deschide doar in locul indicat. A se consuma continutul plicului in una sau doua portii zilnice, preferabil inaintea meselor. Cantitatea ramasa neutilizata sa va pastra la frigider si se va consuma in decurs de 24 de ore, in vederea obtinerii unor rezultate optime. A nu se consuma produsul daca ambalajul prezinta deteriorari.


-FOREVER FREEDOM2GO - Bucurati-va de toate binefacerile pe care le ofera Forever Freedom cu gust exotic de rodie, prezentat acum intr-un ambalaj comod si usor de transportat. Forever Freedom2Go contine glucozamina, condroitina, MSM (metil-sulfonil-metan) si suc dulce de rodie bogat in antioxidanti, alaturi de binefacatoarele ingrediente prezente in formula noastra brevetata de gel stabilizat de Aloe vera. Sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina sunt doua substante proprii organismului, cu rol demonstrat pentru mentinerea mobilitatii si functionarii corespunzatoare a articulatiilor. Metilsulfonil-metanul (MSM) constituie o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor. Glucozamina, condroitina si MSM-ul contribuie la constituirea primei linii de aparare ce consolideaza articulatiile. Acestor ingrediente li s-a adaugat suc dulce de rodie, bogat in antioxidanti (contine o cantitate mai mare de polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde sau afinele negre) si, astfel, s-a obtinut o bautura delicioasa, o combinatie de mare succes!

       






INGRIJIRE PERSONALA


Forever Living Products a combinat efectele benefice ale gelului stabilizat de Aloe vera cu ale altor ingrediente de o calitate exceptionala, pentru a oferi consumatorilor o gama de produse pentru igiena si îngrijire personala fara pereche. Din cap pâna-n picioare, toate aceste produse va vor „acoperi” cu Aloe vera. De la emulsii si geluri la sampoane si sapunuri, aceasta fantastica linie de produse va va face sa va simtiti si sa aratati cum nu se poate mai bine!

-AVOCADO SOAP - Realizat din ulei de avocado 100% pur, acest sapun cu aroma placuta de citrice va rasfata pielea, proprietatile intens revigorante ale fructului de avocado asigurandu-i in egala masura curatirea si hidratarea. Sapunul Avocado Soap and Body este potrivit oricarui tip de piele. Curata in mod delicat tenul gras, fara a-l irita, mentinandu-i aspectul sanatos. Calmeaza rapid pielea uscata, sensibila, si patrunde in profunzimea tenului pentru a-i asigura hranirea si hidratarea. Proprietatile naturale ale fructului de avocado il recomanda drept „hrana perfecta” pentru piele.

-ALOE BATH GELEE -  indispensabil pentru o baie calmanta, revigoranta si reconfortanta. Contine gel stabilizat de Aloe Vera - aprobat de Consiliul Stiintific International pentru Aloe, referitor la vascozitate si puritate, si extracte vegetale europene, recunoscute pentru calitatile lor calmante si relaxante, care transforma baia/dusul zilnic intr-un ritual al bunei dispozitii. Folosirea concomitenta a lufei ajuta la indepartarea celulelor moarte si asigura igiena, hidratarea si catifelarea pielii.

-ALOE LIPS - Proprietatile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale in cazul ingrijirii buzelor. Aloe vera, jojoba si ceara de albine s-au reunite pentru a se realiza cel mai performant cerat pentru ingrijirea buzelor in orice anotimp, prezent astazi pe piata. Aloe Lips inmoaie, netezeste si hidrateaza buzele uscate si crapate. La munte, la schi, la mare, la plaja, oriunde in aer liber, Aloe Lips va fi usor de transportat si comod de utilizat, datorita dimensiunilor sale reduse si aspectului sau practic.

-FOREVER BRIGHT TOOTHGEL - reprezinta un produs indragit de intreaga familie pentru calitatile sale antiseptice, anti-placa microbiana, de albire si indepartare a petelor dentare, de fortificare a dintilor si gingiilor, de asigurare a igienei cavitatii bucale si mentinere a unei respiratii proaspete timp indelungat (in compozitie exista 2 varietati de menta). Poate fi folosit de vegetarieni, deoarece nu contine ingredienti de provenienta animala. Gelul stabilizat de Aloe vera si propolisul confera proprietati calmante asupra gingiilor, de aceea poate fi aplicat local daca periajul dentar devine dureros.

-ALOE LIQUID SOAP - dens, perlat-iridiscent, hidratant - asigura igiena mainilor si a fetei. Sapunul lichid contine o cantitate mare de gel stabilizat de Aloe vera, curata epiderma fara a o usca, este usor de folosit, produce o spuma abundenta, placuta, discret parfumata, care se indeparteaza cu usurinta, lasand pielea perfect curata, moale, supla si matasoasa. Nu produce iritatiile pe care le genereaza in mod frecvent unele produse cu actiune similara sau sapunurile solide.

-ALOE MPD - Prezentat sub forma lichida, concentrata, detergentul pentru multiple utilizari creat de Forever Living Products curata foarte bine murdaria de orice fel, fiind ideal pentru spalarea lenjeriei de toate tipurile si pentru realizarea curateniei in intreaga casa: pardoseli, cazi de baie si obiecte sanitare, covoare, acoperis, vesela etc. Formula sa concentrata poseda actiune sigura de indepartare a impuritatilor, a grasimilor si petelor, fara a zgaria sau afecta suprafata obiectelor. Posibilitatea sa de a prelua rolul mai multor detergenti aduce economii substantiate pentru utilizator.

-ALOE EVER-SHIELD DEODORANT - Deodorantul solid asigura protectie eficienta impotriva mirosului neplacut al transpiratiei, se aplica usor si nu pateaza hainele. Formula sa delicata, pe baza de gel stabilizat de Aloe Vera, nu contine sarurile de aluminiu prezente in produsele similare existente pe piata.

-GENTLEMANS PRIDE AFTER SHAVE - Lamele aparatelor de barbierit provoaca taieturi, zgaraieturi, iritatii si uscaciune cutanata. Aceste neplaceri nu vor mai exista decat daca se va folosi after-shave-ul balsamic, hidratant, fara alcool , cu miros curat, masculin.

-ALOE PRO SET- FIXATIV - Principalii ingredienti prezenti in Aloe Pro Set protejeaza atat parul, cat si scalpul; apa purificata reface gradul umiditatii optime, deteriorat in urma pierderilor provocate de uscarile excesive la cald sau expunerile indelungate la soare; gelul stabilizat de Aloe vera reda elasticitatea firelor de par si faciliteaza realizarea coafurilor, iar proteinele vegetale hidrolizate reconstituie pierderile de substante nutritive. Prin folosirea fixativului Aloe Pro Set in cadrul gamei, alaturi de intreaga linie de produse capilare, se realizeza - prin insumare - premizele protectiei optime a parului fata de distrugerile provocate de fragilizari sau agresiuni provenite din mediul extern.

-FOREVER ALOE STYLING GEL - O formula inedita, de actualitate, bazata pe calitatile gelului stabilizat de Aloe vera, pentru realizarea unui gel coifant si remodelant! Fortifica si reface parul, redandu-i flexibilitatea. Parul va putea fi aranjat dupa dorinta, indiferent daca se usuca natural sau la cald (cu foen-ul).

-FOREVER JOJOBA SHAMPOO - Sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera. Poseda un pH echilibrat si ofera posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor si usor de aranjat.
Acest sampon pe baza de gel stabilizat de Aloe vera poseda pH echilibrat si ofera intregii familii posibilitatea de a avea un par sanatos, stralucitor, moale si usor de aranjat. El constituie - in egala masura - o binefacere pentru problematica parului si pentru cea a scalpului, deoarece proprietatile gelului stabilizat de Aloe vera se constituie ca alternativa de ingrijire naturala comparativ cu alte sampoane, iar actiunea delicata il recomanda tuturor tipurilor de par.

-ALOE JOJOBA CONDITIONING RINSE - Balsamul are o noua formula imbunatatita - imbogatita prin complexul vitaminic B si proteine hidrolizate si poseda o extraordinara actiune hidratanta si de refacere, pentru a va face parul mult mai matasos, mult mai stralucitor, mai maleabil si mult mai usor de coafat ca pana acum!

-25th EDITION FOR WOMEN - o combinatie proaspata si delicata - un buchet de flori albe care emana din petalele lor diafane caldura si feminitate, datorita esentelor lemnoase calde adaugate. Nota de vârf a buchetului subjuga prin mirosul seducator al florii de cactus si al îmbietoarei frezii galbene, punctat de accentul verde al frunzelor de iedera. Nota de mijloc este preluata de transparenta florilor albe printre care stralucesc acorduri de petale de trandafir, de iasomie, margaritar si magnolie. Nota finala atinge apogeul acestei compozitii prin miresmele lemnului de cires, de mosc si de paciuli, invocând senzual feminitatea prin stralucirea scânteietoare a unui parfum floral.

-25th EDITION FOR MEN - o combinatie persistenta, de-a pururi masculina aduce prospetimea conferita de notele sale verzi (fougere-feriga), a ierburilor aromate, a citricelor si a esentelor lemnoase. Nota sa de vârf emana mirosul frunzelor de busuioc, al lavandei mediteraneene, al ananasului proaspat si al bergamotelor de Calabria. Notele de mijloc preiau aceeasi impresie si aduc adieri de muscata, de frunze de ceai si de mere Granny Smith. Compozitia dezvaluie la final profunzimea notei de baza masculine conferite de licheni si lemn de santal, senzualitatea moscului, parfumul lemnului de cedru si al boabelor de Tonka.

INGRIJIREA TENULUI


Pielea reprezinta bariera de aparare a organismului, este cea care se opune agresiunii zilnice exercitate de factorii de mediu si agentii poluanti, fapt pentru care merita îngrijire atenta, protectie corespunzatoare si consolidarea mecanismelor sale de aparare. Aloe vera – remediu natural, folosit în mod traditional pentru efectul sau calmant si decongestionant al pielii – constituie un factor ideal pentru întarirea apararii cutanate. Forever Living Products a conceput produse unice, originale, care realizeaza hidratare cutanata si furnizeaza nivelul optim de substante nutritive si vitamine specifice pielii. Aceste produse contribuie la protejarea pielii fata de actiunea nociva a factorilor de mediu si poseda aprobarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, referitoare la vâscozitatea si puritatea gelului continut.

-ALOE FLEUR DE JOUVENCE - Pentru realizarea uneia dintre cele mai performante truse cosmetice cu efect reparator - revitalizant s-au folosit: gel stabilizat de Aloe Vera (de puritate maxima, hidrolizate naturale de elastina si colagen, agenti hidradanti cu efecte de exceptie, emulgatori si umectanti). Colectia Aloe Fleur de Jouvence, ambalata luxos, sub forma unei elegante casete cu oglinda interioara, este disponibila ca atare sau se vinde separat.

-ALOE REHYDRATING TONER -  O lotiune ce nu contine alcool, realizata din aloe, extract de scoarta de Hammamelis (arbust din America de Nord), extracte vegetale tonifiante, agenti de hidratare, colagen si alantoina, ce inlatura urmele produsului demachiant, sebumul, celulele moarte, restrange porii si restabileste echilibrul la suprafata pielii.

-ALOE EXFOLIATING CLEANSER - Un demachiant economic, non-gras si neiritant, ce indeparteaza eficient si delicat orice impuritate sau urma de make-up si curata tenul in profunzime. Produsul este testat alergologic si are pH neutru.

-ALOE FIRMING FOUNDATION LOTION - Emulsie de zi din gama Aloe Fleur de Jouvence, ce contine vitaminele A, C si E, agenti emolienti pentru catifelare, redarea finetii, texturii si fermitatii porilor fata de actiunea produselor de make-up. Reface gradul optim de hidratare a pielii.

-FACIAL CONTOUR MASK POWDER - reprezinta o combinatie unica de ingrediente valoroase, alese pentru calitatile lor de curatire in profunzime a porilor si de hidratare cutanata. Se omogenizeaza perfect cu Aloe Activator pentru a se etala usor in strat subtire la nivelul tenului. Albumina si maltodextrina "redeseneaza" conturul fetei, iar alantoina si extractul de musetel au efect hidratant si de intinerire. Masca se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are ca efect indepartarea liniilor fine din jurul ochilor si a ridurilor. Facial contour mask powder curata in profunzime tenul, tonifica si hraneste chiar si cel de-al treilea strat al pielii – hipoderma.

-RECOVERING NIGHT CREME - Este o crema bogata in vitamine, polizaharide, agenti de hidratare, lipide naturale, gliceride extrase din germeni de grau, jojoba, ulei din sambure de caise pentru controlul calitatii filmului hidro-lipidic, hidrolizate de colagen si elastina pentru diminuarea ridurilor.

-ALOE ACTIVATOR - contine gel stabilizat de Aloe Vera si alantoina, factor de crestere si regenerare celulara. Aloe Activator reprezinta un excelent agent de hidratare in compozitia caruia exista enzime, aminoacizi si polizaharide. De aceea, constituie fluidul ideal pentru pregatirea mastii de fata cu efect de curatire, de hidratare si de refacere. Masca indeparteaza celulele moarte si pune in evidenta noi straturi celulare, care confera tenului un aspect intinerit si luminos. Produsul poseda un pH echilibrat, usor acid (4,5), potrivit pentru aplicare in jurul ochilor.

-ALOE R3 FACTOR - Retine apa pentru a asigura nivelul optim de hidratare cutanata. Reface rezistenta tesuturilor din structura pielii. Reinnoieste aspectul tenului. Constituie prima recomandare impotriva mbatranirii cutanate. Are o formula bazata pe gel stabilizat de aloe, colagen solubil, alfa-hidroxi-acizi (AHA), vitamina A si E, ideala pentru prevenirea ridurilor tip "laba-gastii", refacerea texturii si a coloratiei pielii.
R - Retine umiditatea
R - Restabileste elasticitatea
R - Reinnoieste aspectul epidermei

-FOREVER ALPHA E FACTOR - agent de regenerare cutanata - contine ingredienti care vor infrumuseta chipul dumneavoastra asa cum nimic nu a mai facut-o pana acum! Hidratarea pielii - strat cu strat - la suprafata si in profunzime explica efectul de intinerire. Acest fluid emolient cu textura fina, imbogatit cu vitaminele A, C, E, ulei din boabe de limba-mielului, bisabolol si alte ingrediente rafinate, poseda efect antioxidant impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi care provoaca efecte dezastruoase asupra pielii in proportie de 80%.

-FOREVER ALLURING EYES - o crema revitalizanta pentru conturul ochilor - un produs modern, creat pentru a diminua cearcanele, ridulele si ridurile. Contine ingredienti valorosi capabili sa amelioreze supletea si elasticitatea epidermei delicate, atat de expuse, cum este cea din jurul ochilor.

-FOREVER MARINE MASK - asigura concomitent curatirea profunda si normalizarea texturii tenului datorita mineralelor marine din alge (vareh) care completeaza actiunea intens hidratanta si curativa, de refacere, furnizata de: Aloe vera, miere de albine si extract de castravete.
Aceasta masca - usor de aplicat - actioneaza in profunzimea pielii pentru a revitaliza si conferi prospetime tenului.


-FOREVER EPIBLANC - cu formula sa exclusiva, a fost conceputa special pentru a reda luminozitate tenului, pentru a uniformiza textura pielii si pentru a diminua aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe vera este o baza excelenta pentru extractele naturale din plante, cum ar fi strugurele ursului (cu continut de arbutina), Rumex occidentalis, precum si pentru vitamina E naturala, astfel rezultand un produs minunat.

-FOREVER ALOE SCRUB - efectueaza mai mult decat curatirea profunda a epidermei, deoarece, datorita compozitiei sale unice bazate pe gel stabilizat de Aloe vera si microsfere solidificate din ulei de jojoba, permite exfolierea eficienta a celulelor moarte si detritusurilor acumulate in pori, insa atat de delicata, incat produsul poate fi utilizat zilnic. Cele doua ingrediente naturale faciliteaza asadar procesul de reinnoire celulara si protejeaza epiderma de actiunea mult prea agresiva, deshidratanta, a exfoliantelor sintetice.

SONYA SKIN CARE


Sonya Colour Collection – singura colectie de machiaj din lume pe baza Aloe vera – care face pielea sa se simta tot atat de bine precum o face sa arate, asigura concomitent efect de ingrijire si de make-up. Combinatia sa unica de ingrediente naturale cuprinde gel stabilizat de Aloe vera, vitamine antioxidante, extracte marine si vegetale cu actiune cutanata protectoare, calmanta si nutritiva. Aceasta colectie minunata contine o bogatie de culori si nuante, in raport cu fiecare coloratie cutanata. Cu Sonya orice capriciu poate fi indeplinit, deoarece versatilitatea ei permite cu usurinta schimbarea look-ului de zi cu cel de seara! Asadar, nu mai cauta alte solutii! Las-o pe Sonya sa te învete cum sa arati minunat!

- ALOE PURIFYING CLEANSER - Un produs remarcabil de curatare a tenului, cu aloe si extracte din fructe, este special creat pentru a îndeparta cu blândete urmele de machiaj si impuritatile, fara sa usuce pielea. Aloe purifyng cleanser îti va lasa fata catifelata, proaspata si curata.

-ALOE CLEANSING EXFOLIATOR - Datorita continutului bogat in aloe si particulelor naturale de jojoba, acest exfoliant bland curata in profunzime, reprezentand combinatia ideala care iti va lasa pielea moale si catifelata. Aloe este factorul de hidratare perfect, iar particulele de jojoba sunt responsabile pentru curatarea in profunzime a pielii tale.

-REFRESHING TONER - contine extract de ceai alb si agenti de hidratare vitali pentru mentinerea sanatatii pielii tale.

-BALANCING CREAM - Bogata in Aloe Vera, extracte revitalizante si agenti hidratanti de exceptie, Sonya Aloe alancing Cream mentine nivelul optim de hidratare a pielii, precum si frumusetea tenului.

-DEEP MOISTURIZING CREAM - Extractul din scoarta de pin combate radicalii liberi pentru a ajuta la pastrarea si imbunatatirea continutului de colagen al pielii - una dintre cele mai bune metode pentru a contracara semnele de imbatranire.

-ALOE NOURISING SERUM - cu extract de ceai alb pastreaza si împrospateaza nivelul de hidratare a pielii tale, mentinându-i aspectul tânar cât mai mult timp. Formula sa usoara este atât de fina, încât aplicarea devine o joaca de copii.

CONTROLUL GREUTATII


Astazi, tot mai multi oameni devin constienti de problema depasirii greutatii corporale normale si îsi propun sa adopte un stil de viata sanatos. Cum considerati ca ar trebui sa fie regimul alimentar ideal? Ar trebui sa fie gustos, usor de urmat, sa acopere nevoile energetice ale organismului si, evident, sa fie hipocaloric, pentru a nu ne îngrasa. Vesti bune! Gama de produse Forever pentru controlul greutatii corporale va sta la dispozitie pentru a reusi sa adoptati o dieta sanatoasa, si chiar mai mult.

-FOREVER LITE VANILLA/CHOCOLATE - Mixat cu lapte sau cu sucul de fructe preferat, Forever Lite este un cockteil nutritiv cu vitamine, minerale, proteine si hidrati de carbon. Bogat în proteine, recomandat in perioada proceselor de crestere si recuperare, a cresterii masei musculare, produsul acopera 100% din necesarul zilnic recomandat de vitamine si minerale, prin consumarea a 2 shake-uri sau cockteiluri pe zi. Fiecare cockteil contine 18 aminoacizi (inclusiv cei 8 esentiali), microelemente (fier, seleniu, crom si iod), furnizand fibre vegetale solubile si insolubile. Contine, de asemenea, antioxidantii beta-caroten, vitamina A si E pentru protectia fata de actiunea radicalilor liberi, si fructoza (în loc de zahar sau aspartat).

-GARCINIA PLUS- Un supliment nutritiv de ultima generatie, care contine substante care ajuta la slabire. Componentul principal este o substanta naturala extrasa din fructul arborelui Garcinia cambogia din sudul Asiei, cunoscut si sub denumirea "tamarind de Malabar". Din coaja uscata a fructului se obtine acidul hidroxicitric (AHC). In timpul metabolizarii alimentelor, hidratii de carbon neutilizati ca sursa de energie sau depozitati sub forma de glicogen, se transforma în grasimi la nivelul ficatului. AHC intervine prin inhibarea enzimei citrat liaza care transforma caloriile în grasimi. Ca urmare, organismul va arde depozitele de grasimi, ducand la pierdere in greutate.

-FOREVER LEAN - contine doua ingrediente revolutionare ce contribuie la reducerea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati. Primul dintre aceste ingrediente este extractul de cactus Opuntia ficus-indica, denumit si smochin indian, nopal sau para tepoasa. Frunzele acestui cactus sunt bogate in fibre ce impiedica absorbtia grasimilor de catre organism. Cercetarile au aratat ca aceste fibre au o capacitate mult mai mare decat alte plante de a reduce absorbtia lipidelor. Cel de-al doilea ingredient din compozitia acestui produs  este o proteina extrasa din boabele de fasole alba. Aceasta proteina incetineste absorbtia zaharurilor la nivelul intestinului subtire prin inhibarea temporara a activitatii enzimei ce transforma zaharurile in amidon. Impreuna aceste doua ingrediente revalutionare va pot ajuta sa atingeti greutatea corporala ideala, blocand absorbtia kilocaloriilor din lipide si carbohidrati.

-FAST BREAK ENERGY BAR - baton cu gust delicios, hipocaloric, ideal substituent al meselor, contine minim 50% din necesarul zilnic recomandat în SUA, de vitamine si minerale, plus aminoacizi, enzime si fosfor. Fosforul creste nivelul energetic prin accelerarea metabolismului lipidic si glucidic, ajutand la refacerea organismului dupa efort. Potasiul este important nu numai pentru functionarea normala a sistemului cardiovascular, nervos si muscular, ci contribuie si la mentinerea capacitatilor fizice si intelectuale în conditii de stres. Fast Break Energy Bar devine înlocuitorul excelent al meselor omului activ, modern, aflat mereu pe drum. Doar asa acest om va fi capabil sa mearga mai departe într-o lume care se misca din ce în ce mai repede.

PRODUSE APICOLE 100%NATURALE


Forever Living Products va ofera o remarcabila gama de produse apicole, 100% naturale. Stupii sunt amplasati în conditii ideale de mediu, în regiunile desertice înalte din Arizona, unde nu exista pesticide sau poluanti. Totodata, pentru colectarea si conservarea produselor în conditii identice cu cele create de natura, se folosesc echipamente moderne, patentate. Toate produsele apicole Forever – mierea, laptisorul de matca, polenul si propolisul – sunt 100% naturale si au valoare nutritiva ridicata, deoarece ajung la dumneavoastra direct din stupi, acolo unde albinele le prepara, de mii de ani.

-BEE POLLEN- Polenul de albine contine un spectru larg de substante nutritive care contribuie la mentinerea sanatatii, vitaminele hidrosolubile (complexul B si vitamina C), vitaminele liposolubile D, E, K si beta-caroten (vitamina A), plus numeroase substante minerale, enzime si coenzime, acizi grasi vegetali, hidrati de carbon, proteine, precum si 22 de aminoacizi - incluzand si cei opt aminoacizi esentiali, pe care organismul uman nu ii poate produce.

-BEE PROPOLIS- contine 22 de aminoacizi, complexul de vitamine B si este imbogatit cu laptisor de matca, reprezentand un excelent stimulent al imunitatii naturale. Forever Bee Propolis se colecteaza din regiuni desertice inalte, fara poluanti. Pentru a asigura mentinerea puritatii, se folosesc colectoare de propolis patentate.

-ROYAL JELLY- Cu acest "super-aliment"-laptisorul de matca- bogat in enzime, sunt hranite albinele care urmeaza sa devina regine, deoarece este alimentul zilnic, rezervat reginelor de-a lungul vietii lor productive. Datorita lui, ele vor depune pana la 3000 de oua zilnic pe durata vietii lor de aproximativ 6 ani. Albinele lucratoare se hranesc cu miere obisnuita, traind intre 4 si 6 saptamani. In laptisorul de matca exista toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si elemente minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, precum si acizi nucleici.

-BEE HONEY- contine numai ingrediente naturale, fiind un indulcitor nutritiv cu gust delicios, bogat in calorii, avand aproximativ 70 de calorii/lingurita. Este usor asimilabil si bogat atat in hidrati de carbon, cat si in elemente minerale (calciu si fosfor).

INGRIJIREA PIELII


Pielea reprezinta bariera de aparare a organismului, este cea care se opune agresiunii zilnice exercitate de factorii de mediu si agentii poluanti, fapt pentru care merita îngrijire atenta, protectie corespunzatoare si consolidarea mecanismelor sale de aparare. Aloe vera – remediu natural, folosit în mod traditional pentru efectul sau calmant si decongestionant al pielii – constituie un factor ideal pentru întarirea apararii cutanate. Forever Living Products a conceput produse unice, originale, care realizeaza hidratare cutanata si furnizeaza nivelul optim de substante nutritive si vitamine specifice pielii. Aceste produse contribuie la protejarea pielii fata de actiunea nociva a factorilor de mediu si poseda aprobarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, referitoare la vâscozitatea si puritatea gelului continut.
In aceasta gama se regasesc produse precum :

-ALOE FIRST (Se pulverizeaza pe locul afectat, avand efect de calmare si restabilire a echilibrului cutanat)

-ALOE PROPOLIS CREME (Excelent produs hidratant si de refacere, Aloe Propolis Creme reprezinta o combinatie selecta a gelului stabilizat de Aloe vera cu propolis.)

-ALOE HEAT LOTION ( Aceasta emulsie cu efect emolient confine agenti de incalzire locala, fapt care o transforma in produsul ideal de masaj in cazul oboselii sau durerilor musculare.)

-ALOE MSM ( Pentru alinarea durerilor articulare in orice moment. Contine Metil-Sulfonil-Metan, o forma de sulf organic.)

-ALOE VERA GELLY ( A fost special creata pentru aplicare topica in regiunea care necesita calmarea rapida a unor iritatii, refacerea, cicatrizarea, hidratarea si catifelarea initiala.)

-ALOE BODY TONER ( Datorita formulei sale, poate fi aplicata prin impachetare sub folie de celofan, deoarece contine agenti de emulsionare, de hidratare, de umectare si de incalzire locala.)

-ALOE BODY CONDITIONING CREME ( Contribuie la reducerea celulitei, alaturi de dieta hipocalorica si practicarea exercitiilor fizice in mod regulat.)

-ALOE LOTION ( contine ulei de jojoba si vitamina E pentru hidratarea si catifelarea pielii. Colagenul si elastina sunt adaugate formulei pentru a mentine epiderma neteda si supla. Reprezinta alegerea ideala pentru tenurile uscate, supuse intemperiilor.)

-ALOE MOISTURIZING LOTION ( Aceasta emulsie inedita contine agenti umectanti remarcabili si proprietati hidratante pe masura. Colagenul si elastina contribuie la mentinerea aspectului neted, moale si elastic al pielii, contribuind la pastrarea unui pH echilibrat.)

-ALOE SUNSCREEN ( Blocheaza atat actiunea UVA, cat si UVB, avand consistenta placuta, usoara, fina, deoarece contine gel stabilizat de Aloe vera, agenti de hidratare si de umectare care mentin nivelul optim al hidratarii cutanate)

-ALOE SUNSCREEN TANNING LOTION ( Emulsia autobronzanta pe baza de gel stabilizat de Aloe vera permite obtinerea unui bronz superb pe toata durata anului, fara riscul declansarii efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolete)

-RELAXATION BATH SALTS ( Lasa-ti grijile sa dispara cufundându-te într-o baie cu saruri de la Marea Moarta, lavanda si uleiuri esentiale. Sarurile de la Marea Moarta sunt excelente pentru calmarea si rehidratarea pielii.)

-RELAXATION SHOWER GEL ( Formula sa calmanta si hranitoare, pe baza de Aloe vera, uleiuri esentiale si extracte de bergamota si castravete transforma acest produs într-un gel de dus pe care îl vei iubi)

-RELAXATION MASSAGE LOTION ( Combina proprietatile calmante si regenerante ale plantei Aloe vera cu uleiuri esentiale, ceai alb si extracte din fructe într-o lotiune pentru masaj emolienta, cu textura non-grasa, ideala pentru a folosirea dupa baie/dus).

COLECTIA DE COSMETICE SONYA


Gama de cosmetice Sonya este singura colectie de produse pentru machiaj din lume pe baza Aloe vera, asigurând concomitent efect de îngrijire si de make-up.
Combinatia unica de ingrediente naturale a gamei Sonya cuprinde gel stabilizat de Aloe vera, vitamine antioxidante, extracte marine si vegetale cu actiune cutanata protectoare, calmanta si nutritiva. Aceasta minunata colectie contine o bogatie de culori si nuante, în raport cu fiecare coloratie cutanata. Cu Sonya orice capriciu poate fi îndeplinit, deoarece versatilitatea ei permite cu usurinta schimbarea look-ului de zi cu cel de seara. Aceasta colectie contine truse de machiaj, fonduri de ten, rujuri, farduri de obraz, farduri de pleoape, pudre translucide etc.